BAMBOEHOF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bamboehof. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:49 Het eten is heerlijk wij hebben er van genoten
27 jan 2023 om 13:30 Altijd super heerlijk, altijd vroeger dan aangegeven wordt en super warm en goed verpakt. Top , top top. En heel royaal niet te vergeten. Ik vind mij totaal niet in sommige anonieme beoordelingen. jammer.
26 jan 2023 om 22:47 Vandaag was ik zeer te spreken. De bami en ku lo kai waren vers en goed van smaak. Neem me nooit meer in de maling aub. Ik weet wel dat jullie lekker eten kunnen maken. Maar soms gaat er echt iets fout. Maar vandaag was het top!
24 jan 2023 om 22:09 VOOR DE BABI KETJAP HEBBEN ZIJ GEWOON BABI PANGANG MET VEEL KETJAP MET RAUWE PAPRIKA GEBRUIKT WAT IK NIET LEKKER VOND.
23 jan 2023 om 23:14 Always god food from them.
20 jan 2023 om 21:29 Kroepoek oudbakken, satesaus net water. Het was gewoon niet te eten. Leek wel opgewarmd eten van een week geleden!
15 jan 2023 om 22:04 Is snel bezorgd. Het smaakte heerlijk.
13 jan 2023 om 21:17 Supersnel en superlekker!
9 jan 2023 om 22:11 Eten redelijk warm. Loempia zacht omdat hij op plastic lag. Koe koe kai sompig
9 jan 2023 om 20:10 Alles wat er besteld is was erg lekker, en goed op temperatuur.
7 jan 2023 om 20:36 Altijd heerlijk en super warm! Erg aardige bezorger. Niks te klagen!
5 jan 2023 om 21:24 Snelle bezorging eten was heerlijk en warm